lördag 26 september 2015

Svar - Kapitel 6

Hundratals underbara gissningarna på hur våra vänner Jorpa, Frappe och Gorm ser ut har kommit in under veckan. Några har skrivit beskrivande texter. Här är en från Lindåsskolan: 
Frappe
Frappe är smal och jättekort. Han har en hatt på sig som täcker det mesta av hans huvud. Han är lila och har en rymddräkt på sig. Han liknar lite en bläckfisk.
Gorm
Han är lite svartaktig och har en hatt. Han är ganska tjock så han ser väldigt rund ut. Han ser ut lite som en fisk och har vantar på händerna. Han har små korta ben och tjocka kinder. Gorm har stora ögon. Han har stora glasögon.
Jorpa
Han har nästan inget hår och det lilla hår han har är svart. Han har stort huvud för han är så smart. Han ser nästan lite uppnosig ut. Han är blå och har stora kanintänder och stora glasögon. Han är lång och smal. Han ser ut som en lax för det blir han nämligen smart av eftersom laxar är smarta. Han har spikraka ögonbryn och han har en mörkbrun mustasch. Han har en pratbubbla på magen och elefantliknande öron.
Andra klasser runt om i landet har skickat in bilder. Här kommer några från Fredriksbersskolan, Ljungskileskolan, Edboskolan, Slottskolan och Nättrabyskolan.





//W

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar