onsdag 10 juni 2015

Ett litet test

För att ni ska få prova på hur det kommer gå till när kapitlen släpps under höstterminen och för att vi ska få se att allting fungerar så gör vi ett litet testsläpp. Då det är avslutningstider i vårt avlånga land så slänger vi ut en kort avslutningsdikt enligt samma princip som vi kommer släppa bokens kapitel. Klicka på länken nedan och testa så att allting fungerar. Och framför allt...
ha ett underbart sommarlov!

Testtext
//W

söndag 7 juni 2015

1000 följare

Mindre än 4 dygn efter det att vi lagt upp en förfrågan om att anmäla sitt deltagande i projektet så har vi redan passerat 1 000 elever. Över 1 000 olika individer som kommer att se på bokens med just sina ögon. Över 1 000 olika hjärnor som kommer att fundera kring bokens händelser utifrån just sina erfarenheter. Över 1 000 goda anledningar till att det här projektet kommer bli otroligt spännande.

Nu kan vi även avslöja att "W som i författare" blivit ett internationellt projekt. Vi har fått bekräftat deltagande från vårt grannland Finland.

//W

torsdag 4 juni 2015

Är ni med?

Sommarlovet närmar sig med stormsteg och det märks av att många lärare redan börjat planera inför nästa termin. Vi har fått in en hel del frågor kring vårt projekt och försökt besvara dem så gott det går. Något som vi dock inte kunnat svara på är frågor i stil med "Hur många klasser är det som kommer delta i projektet?" och "Hur mycket utbyte kommer vi kunna ha med andra elever runt om i landet?".

För att skapa en ungefärlig uppfattning om hur många som tänker haka på projektet skulle vi vilja att ni när/om ni bestämt er för att läsa boken i er klass skickar ett mail till wsomif@gmail.com. I mailet önskar vi att ni anger:

*Antal elever
*Årskurs(er)
*Kommun
*Skolans namn (valfritt)

//W

måndag 1 juni 2015

När resan tar sin början

Om ni tittat lite på räkneverket här ovan så har ni kunnat räkna ut att vi släpper första kapitlet 24/8 (måndag vecka 35). Givetvis vill vi komma igång med en riktig rivstart. Vi sneglar därför lite på några av de mest populära tv-serierna och kör ett dubbelavsnitt första veckan. 24/8 kommer alltså både kapitel 1 och kapitel 2 att släppas här på bloggen.