lördag 29 augusti 2015

Fantastiska svar

Nu har jag hunnit läsa igenom alla de mail som kommit från många olika klasser. Helt fantastisk läsning. Jag skulle gärna vilja svara varje klass personligen, men det hinner jag tyvärr inte. Däremot kan jag dela med mig av några svar på frågorna. Dessutom kan jag lova att jag tar till mig alla tips och idéer som ni skickat in.

Klockebacksskolan i Karlshamns kommun tror klass 3B att skeppet kraschade på en biograf. 3A på samma skola tror däremot att skeppet hamnar på Clupiter där det finns böcker som är som fåglar. Det finns rosa träd av papper men också en del träd som är som klubbor. Clupiter ser lila ut utifrån men är egentligen blå.


Klass B5 på Spångholmsskolan tror att skeppet landar i Nordamerika innan européerna kom dit.

Klass 4 på Eriksskolan i Uppsala tyckte att planeterna Jorpa, Frappe och Gorm passerade var bekanta och förklarade väldigt tydligt varför de tyckte så. Väldigt uppmärksam klass det där. 

Många klasser tror att skeppet kraschar på Jorden. Vittra Brotorp gissade att skeppet landat på Mount Everest och skickade med en härlig bild på sin klass och sitt "Mount Everest". Flera andra klasser hoppades på att skeppet landat i närheten av deras egen skola.

Ett flertal klasser var även inne på att Frappe, Jorpa och Gorm borde landa på en godisplanet. Marshmallows verkar vara en bra godissort att landa på.

Var skeppet har landat och hur äventyret fortsätter, det får ni veta nästa vecka.

//W