torsdag 29 oktober 2015

Svar - Kapitel 11

Hoppas att ni har haft ett härligt höstlov/läslov. Här kommer några förslag från er på vad det ska vara som kommer ut ur skogen:

"En igelkottstrehörning" - 5B, Forshällaskolan.

"Fler vetarklusterianer, Gorm, Milos kanin som är gigabantisk (större än gigantisk), Kossan Anders med en bjällra runt halsen." - 4B, Dalaskolan norra.

"Jorpa, en elefant, en glad gubbe, en ekorre som skrämmer dom, deras mamma som säger att det är middag." - År 5, Uppsävjaskolan.

"Taggis (kanske med Jorpa på ryggen), Jorpa, en arg katt, en människa, en råtta, en gammal sur bonde, utforskarna." - 3B, Fjällskolan.

"Vi tror att det är mer människor som kommer, kanske deras föräldrar. Vi tror att det är en bondgård och att det kommer en traktorn från åkern (skogen)." - 4C, Almers skola

"Jorpa, ett enormt monster, en ond läskig katt, Zorrohamstern kommer bärandes på Jorpa, Jorpa kommer ridandes på Zorrohamstern, Taggis med Jorpa på ryggen, ett lejon, en tjuv, en hemlös, Ronaldo med fotboll." - 5C, Tiundaskolan.


Sedan har 4A i Slöingeskolan kommit med ett väldigt genomtänkt svar på om de tror att W är kille, man, tjej eller kvinna:


"De flesta eleverna, tror att det är en kille eller man som är författare. (Språket är detaljerat, planerat mycket, beskriver mycket, måste inte vara en kvinna för att hitta på, läskigt)
Några tror det är en kvinna  (brukar ha bra fantasi, Erika och Cilla är vänliga)."
//W

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar